Alda Beckers                                                                                                                             jubileum-vocrantje juni 2012

Bijgaand enige informatie van Alda Beckers gedurende mijn 25- jarig lidmaatschap.

Vanaf de oprichting in januari 1987 meteen lid geworden. Ruim 10 jaar bestuurslid en lid van de muziekcommissie geweest.Ons eerste optreden was bij het huwelijk van onze dirigent Ruud en Ria onder leiding van Leontine Franssen.We kregen koorscholing van Har Poels en mevrouw van Beuzekom. In het begin was de wekelijkse repetitieavond bij Maneslust en na de repetities was het altijd gezellig onder elkaar. Een hoogtepunt was ook het optreden tijdens het Proms concert samen met Ben Cramer en de kleine Susanne Segers uit Melick. De overgang naar het huidige gemengd koor Vocante heb ik als een grote vooruitgang ervaren.

De samenzang met mannen geeft veel meer inhoud en variatie aan de muziekstukken. Onze optredens elders worden ook altijd als uitdagend en gezellig ervaren. De onderlinge sfeer is prima.

Ook heb ik en ons gezin enorm genoten van het optreden van een delegatie van het koor bij het bereiken van mijn 60- jarige leeftijd. Ik hoop dat de activiteiten rond het 25-jarig bestaan een succes worden. De geplande concertreis in september a.s. zal een van de hoogtepunten worden.

Alda Beckers